Skip to content

Contact Conversie Bureau

Contact Conversie
Bureau

We zijn beland in ‘the Age of Assistance’. Dit biedt gigantische kansen voor merken om klanten interactief te helpen in de orientatie fase, het aankoopproces en de periode na de koop. 

Wij zorgen voor betere bereikbaarheid, betere conversie en een betere deal op het gebied van Conversational Commerce en Customer Contact. Naast het geven van advies aan de afdelingen marketing, sales en klantenservice zorgen wij ook voor implementatie en optimaal gebruik van software voor klantinteractie. Daarmee helpen wij de contact conversie te verbeteren en de interactie op het juiste moment écht persoonlijk te maken.

Vandaar onze naam met een call to action als duidelijk signaal. We leveren onze diensten aan multinationals, corporate organisaties en ook het MKB. Dit doen we met een team specialisten die ervaring hebben op het snijvlak van marketing, sales, klantcontact en ICT. Al meer dan 20 jaar. 

Wie we zijn
even voorstellen

Martijn Waldram.
Sales specialist.

Voor sales conversie en content creatie.

Karin Vink.
Marketing specialist.  

Voor social messaging, websites en events

Francois de Leeuwe.
Klantcontact specialist. 

Voor optimaal gebruik klant contact platforms.

Richard de Beijer.
Contact Conversie specialist. 

Voor software implementatie en conversie optimalisatie.

Waarom ContactOns

De technologische ontwikkelingen gaan momenteel zo snel. Het is een spaghetti landschap van technologische mogelijkheden. Het gaat dus om eenvoud, gemak en om optimaal gebruik te maken van wat er mogelijk is door inzet van data, slimme mensen en techniek.

Logo ContactOns.nl

Veel bedrijven leveren of consultancy of software. Wij leveren full service. Wij richten ons op advies, implementatie en optimaal gebruik van de dienst. Je bepaalt vervolgens of je zelf de contact conversie wil verbeteren met onze diensten via online rapportages en beheer en wat je door onze specialisten willen laten doen.

Onze belofte

Vanaf het eerst contact bieden wij een vast aanspreekpunt gedurende de gehele contract periode. Vanwege de meetbaarheid is onze dienstverlening heel transparant. Hierdoor kunnen wij praktisch advies geven en zorgen we voor de gefaseerde realisatie en optimalisatie. Zolang je tevreden bent. Alleen op deze manier kunnen we een lange termijn relaties aangaan met onze klanten. Wij weten namelijk als geen ander welke luxe het is dat je met ons contact opneemt.