Skip to content

Wil je telefoonnummer met landelijke uitstraling, speciaal voor conversie?

088 telefoonnummer

088 Telefoonnummer

Wil je een nieuw 088 telefoonnummer voor jouw bedrijf, speciaal voor telefonische contact conversie?  ContactOns levert speciale 088 nummers inclusief meetbaarheid en bereikbaarheid features waarmee je telefonisch bereikbaar bent.

De 088 telefoonnummers kunnen eenvoudig gecombineerd worden met elke huidige telecom leverancier en telecom oplossing.  ContactOns levert 088 telefoonnummers met één aanspreekpunt voor advies, realisatie en optimaal gebruik.

Verschillende soorten
088 telefoonnummers

088 telefoonnummer voor bedrijven

De kracht van een 088 telefoonnummer

Beter Bereikbaarheid

Met de faciliteiten die op het 088 telefoonnummer worden heb je zicht in en grip op elk gesprek. Er hoeft geen enkel gesprek gemist te worden. Ideaal als service ingang voor klachten of bij sales conversie. 

Betere Conversie

Verhogen omzet conversie door het aanbieden van een telefoonnummer online bij het winkelmandje. Met slimme doorschakeling naar de juiste adviseur om geen telefonische lead te missen. 

Betere Deal

Het voorkomen van foutkosten door de beller via skill based routing direct door te schakelen naar juiste medewerker. Maar verlagen kosten per contact door het aanbieden van telefonische selfservice via IVR modules. 

Een nieuw 088 nummer

Contact ons voor een 088 telefoonnummer

Contact ons voor een vrijblijvende demo van een 088 telefoonnummer voor je klanteningang van bedrijf. In 30 minuten informeren we je over de mogelijkheden en maken vervolgens een voorstel op maat. Na akkoord zorgen wij voor de on-boarding. Nadat de dienst is aangesloten helpen we je bij het optimaal gebruik van de dienst.

Contact ons voor een demo ContactOns.nl