Skip to content

Wil je telefoonnummer met lokale uitstraling, speciaal voor conversie?

Lokaal telefoonnummer

Lokaal Telefoonnummer

Wil je een telefoonnummer voor jouw bedrijf speciaal voor conversie met lokale uitstraling,  voor campagnes of structureel als telefonische ingang? ContactOns levert speciale telefoonnummers inclusief bereikbaarheid en conversie add-ons waarmee je lokaal telefonisch bereikbaar bent in meer dan 70 landen en je geen gesprek hoeft te missen. 

ContactOns levert de telefoonnummers die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met elke telecom leverancier en telecom oplossing. De beller belt lokaal en je bepaalt waar het gesprek wordt beantwoord. Voor het activeren of het wijzigen van het lokale telefoonnummer hoeft de telefooncentrale niet aangepast te worden.

Soorten lokale telefoonnummers

Lokaal telefoonnummer ContactOns iphone

De kracht van een lokaal telefoonnummer

Beter Bereikbaarheid

Met de faciliteiten die op het lokale nummer worden geleverd hoeft geen gesprek gemist te worden. Ideaal als service ingang voor klachten of bij sales conversie. 

Betere Conversie

Contactons levert telefoonnummers speciaal voor conversie. Of het nu gaat om het verhogen van de telefonisch erespons of het verbeteren van de service. Met volledig inzicht in elke gesprek en online tools om de conversie te verbeteren.

Betere Deal

Geen lead missen door de beller via skill based routing direct door te schakelen naar juiste medewerker. Inclusief missed calls alerts. Combinatie mogelijk met telefonische selfservice via IVR modules. 

Een nieuw lokaal telefoonnummer

Contact ons voor een lokaal telefoonnummer

Contact ons voor een lokaal telefoonnummer

Contact ons voor een vrijblijvende demo van een lokaal zakelijk telefoonnummer voor je bedrijf. In 30 minuten laten we je zien welke functionaliteiten mogelijk zijn, de werking van de Selfservice portal en de Conversie bereikbaarheid rapportages. We informeren je daarbij over de mogelijkheden en maken een voorstel op maat. Na akkoord zorgen wij voor de on-boarding. Nadat de dienst is aangesloten helpen we je bij het optimaal gebruik van de dienst.

Contact ons voor een demo ContactOns.nl