ContactOns website

Website

Contact ons voor een website op maat

ContactOns levert resultaat gerichte websites gebaseerd op WordPress. Een website die zich qua vormgeving automatisch aanpast aan elke device. Het is zelfs mogelijk om vanuit één CMS systeem te bepalen welke content je laat zien op welke device (PC/Tablet/Smartphone).  

Benieuwd wat ContactOns voor je kan betekenen?

Waar voorheen een website meer werd gezien als een online bedrijfsfolder is een huidige website momenteel het hart van de communicatie met jullie (potentiele) klanten. We leveren de website dan ook als dienst, dus niet als product. Na oplevering van de website leveren wij diensten om jullie website te optimaliseren en het maximale uit elk contact moment te halen.

ContactOns biedt complete oplossingen om de website in te richten met sterke focus op contact conversie en oplossingen om deze verder te optimaliseren.

Alles in 1 hand

Bij ContactOns heb je alles in één hand.

  • Inventarisatie
  • Advies
  • Implementatie
  • Monitoring
  • Optimalisatie

Onze diensten voor de nieuwe website

AanpakD
Techniek
Webdesign
Traffic
Conversie
Modules

Onze diensten nadat de nieuwe website is opgeleverd

Een effectieve website is een proces van meten en optimaliseren. Optimaliseren van design, content en contact conversie. Per doelgroep en per device kan vanuit één CMS systeem de website worden verbeterd om jullie gewenste doelstelling te bereiken. Je bepaalt welke dienstverlening je door de medewerkers van jullie bedrijf zelf wil doen.

ContactOns levert vervolgens services om te zorgen dat je het maximale haalt uit de website.

Je doelstelling realiseren

Onze website oplossing is een cloud oplossing. Dit houdt in dat deze cloud oplossing mogelijk is in combinatie met de huidige en toekomstige leverancier.

  • Lead generation
  • Verbeteren klantenservice
  • Betere klachten afhandeling
  • Klantloyaliteit en retentie

Maak kennis met ons team van specialisten

Maak kennis met één van onze specialisten. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden om te stimuleren dat er effectief contact wordt opgenomen met jouw bedrijf. Gedurende de samenwerking met ContactOns kan je rekenen op een team van ervaren en gedreven specialisten.

Mail Ons

Contact Ons

Heb je vragen over een fully responsive en adaptive website voor je bedrijf, neem dan contact op met onze expert. Zij zal binnen 1 werkdag je vraag beantwoorden.

Karin Vink

KarinVink