Contactons.nl responsive website

WordPress Website

Contact ons voor een effectieve website

ContactOns levert resultaat gerichte websites gebaseerd op WordPress. Een website die zich qua vormgeving automatisch aanpast aan elke device. Het is zelfs mogelijk om vanuit één CMS systeem te bepalen welke content je laat zien op welke device (PC/Tablet/Smartphone).  

Benieuwd wat ContactOns voor je kan betekenen?

Waar voorheen een website meer werd gezien als een online bedrijfsfolder is een huidige website momenteel het hart van de communicatie met jullie (potentiele) klanten. We leveren de website dan ook als dienst, dus niet als product. Na oplevering van de website leveren wij diensten om jullie website te optimaliseren en het maximale uit elk contact moment te halen.

ContactOns biedt complete oplossingen om de website in te richten met sterke focus op contact conversie en oplossingen om deze verder te optimaliseren.

Website Services (alles in één hand)

  • Advies
  • Techniek en Design
  • SEO en SEA
  • Contact modules
  • Conversie optimalisatie
  • Communicatie modules

Recente websites/webshops

Webshop FemmesduSud

FemmesduSud.nl

E-Install

E-install.com

Gente

Genteconceptstore.nl

DemeoCom website

Democom.com

Onze diensten voor de nieuwe website

AanpakD
Techniek
Webdesign
Traffic
Conversie
Modules

Onze diensten nadat de nieuwe website is opgeleverd

Een effectieve website is een proces van meten en optimaliseren. Optimaliseren van design, content en contact conversie. Per doelgroep en per device kan vanuit één CMS systeem de website worden verbeterd om jullie gewenste doelstelling te bereiken. Je bepaalt vervolgens of je zelf de contact conversie wil verbeteren met onze diensten via online rapportages en beheer en wat je door onze specialisten willen laten doen.

Onze diensten om de conversie te verbeteren

  • Insights (Online analyses)
  • Meer bezoekers (SEO/SEA)
  • Contact conversie (Telefonie/Chat)
  • Communicatie (MailChimp/SocialMedia)

Maak kennis met ons team van specialisten

Maak kennis met één van onze specialisten. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van een WordPress website en de conversie mogelijkheden. Gedurende de samenwerking met ContactOns kan je rekenen op een team van ervaren en gedreven CX specialisten op het snijvlak Online Marketing, Sales, ICT en Klantcontact.

Mail Ons

Contact Ons

Heb je vragen over een fully responsive en adaptive website voor je bedrijf, neem dan contact op met onze expert. Zij zal binnen 1 werkdag de vraag beantwoorden.

Karin Vink

KarinVink