Skip to content

Wil je bereikbaar zijn via een speciaal telefoonnummer?

Telefoonnummer voor klantcontact

Telefoonnummer
voor klantcontact

Telefonie is vooralsnog het meest effectieve contactkanaal voor persoonlijk advies. Wil je een onderscheidend (en mooi)  telefoonnummer speciaal voor marketing en service? ContactOns biedt telefoonnummers in verschillende soorten en maten. Je bepaalt zelf welke uitstraling je aan jouw bedrijf geeft.

Mooie Telefoonnummers - ContactOns.nl

De telefoonnummers worden geleverd met bereikbaarheid features. Via de selfservice module heb je zicht in elk gesprek en de zekerheid dat er geen gesprek gemist hoeft te worden. Optimalisatie regel je gewoon online zonder dat er een aanpassing van je telefooncentrale nodig is.

Verschillende soorten
Telefoonnummers voor klantcontact

Telefoonnummers met regionale uitstraling, zoals een 010 of een 020. 

Telefoonnummers met landelijke uitstraling, zoals 088 telefoonnummers. 

Telefoonnummers met gratis uitstraling, zoals 0800 telefoonnummer

Internationale telefoonnummers  met regionale, landelijke en gratis uitstraling in meer dan 140 landen. 

De kracht van onze telefoonnummers

Beter Bereikbaarheid

Met de bereikbaarheid features heb je alle callcenter functies tot je beschikking. Je bepaalt waar het gesprek wordt beantwoord. 

Betere Conversie

Met online beheer kan je de routering via selfservice optimaliseren. Via de Online rapportage heb je zicht op elk gesprek, ook gemiste gesprekken. 

Betere Deal

Door op het juiste moment het juiste telefoonnummer te communiceren wordt de conversie van beller naar order verhoogd. 

Kies je gewenste telefoonnummer

Onderstaande telefoonnummers zijn telefoonnummers, speciaal voor conversie waarbij de inkomende telefoongesprekken worden afgeleverd op je mobiel, vaste telefoon, telefooncentrale of app. 

De telefoonnummers worden gekoppeld aan de huidige telecom leverancier (mobiel, vast of VoIP) van je bedrijf. De telefoonnummers worden geleverd met Voice response faciliteiten en een SelfService portal waarbij je grip en zicht hebt in elk contact. 

0900 Telefoonnummer
Een 0900 nummer, je bepaalt welke tarief de beller betaalt.

0900 Servicenummer

Wil je een telefoonnummer waarbij je het tarief van de beller bepaalt.

Lees verder

kpn netwerk van Nederland - ContactOns.nl

ContactOns biedt samen met KPN contact oplossingen gericht op bereikbaarheid en contact conversie. ContactOns is de enige landelijke businesspartner van KPN gespecialiseerd op inkomend klantcontact. Wij combineren de KPN dienst met wat er momenteel al wordt afgenomen bij de huidige leverancier.

Contact ons voor een telefoonnummer voor klantcontact met je bedrijf

Contact ons voor een vrijblijvende demo van een zakelijk telefoonnummer voor je klanteningang van bedrijf. In 30 minuten informeren we je over de mogelijkheden en maken vervolgens een voorstel op maat. Na akkoord zorgen wij voor de on-boarding. Nadat de dienst is aangesloten helpen we je bij het optimaal gebruik van de dienst.

Contact ons voor een demo ContactOns.nl