Skip to content

Wil je effectief response genereren met gratis SMS, speciaal voor conversie?

Short Message Service (SMS)

Short Message Service (SMS)

SMS is beschikbaar op elke mobiele telefoon. Met SMS bied je één op één communicatie met klanten. Jouw klanten ervaren dit als persoonlijk contact met het bedrijf. Je kan SMS inzetten als onderdeel van de service, maar ook als een krachtig marketing instrument.

Met SMS kan je de klant verleiden om contact op te nemen met het bedrijf. Ook kan SMS ingezet worden voor selfservice of als geautomatiseerd notification instrument. ContactOns levert SMS met één aanspreekpunt voor advies, realisatie en optimaal gebruik.

Verschillende soorten
SMS toepassingen

De kracht van Short Message Service (SMS)

Beter Bereikbaarheid

Het bereik van SMS is groot, terwijl het een één op één kanaal is. SMS worden bijna altijd gelezen. Met SMS kan je de doelgroep pro-actief benaderen waardoor zij niet meer telefonisch of live contact hoeven op te nemen, waarmee de bereikbaarheid van deze kanalen weer wordt verhoogd. 

Betere Conversie

Het grootste voordeel is dat SMS direct response mogelijkheid biedt wat zorgt voor betere conversie naar zowel service als naar sales. Door de online rapportage heb je zicht op elk verstuurde SMS.

Betere Deal

Doordat de SMS gratis voor de ontvanger zorgt dit voor een effectief contact. Je verhoogt de ROI van een sales conversie en je verlaagd de kosten per contact van een real-time online of voice contact.

Contact ons voor SMS

Contact ons voor het inrichten of optimaliseren van de SMS dienst. We informeren je over de mogelijkheden en maken een voorstel op maat. Na akkoord zorgen wij voor de on boarding. Nadat de dienst is aangesloten helpen we je bij het optimaal gebruik van de dienst.