• Voice Of The Customer - Online feedback - ContactOns.nl

Home » Diensten » Online Feedback

| Wil je gebruikers feedback advies op maat?

Gebruikers feedback

The Voice of the Customer

Wil je inzicht gebruikers ervaring van je telefonische ingang, je website en apps? ContactOns levert analyses om de conversie naar waardevol contact te verbeteren. ContactOns levert de analyse software inclusief verbeterprogramma’s in de vorm van advies en consultancy. 

contactons-fullservice-0800-nummer

Wil je een online gebruikers feedback van je telefonie, website of apps ontvangen? ContactOns levert analyse software om de conversie te verbeteren. ContactOns levert de analyse software inclusief verbeterprogramma’s in de vorm van advies en consultancy. Ervaar het gemak van de diensten van ContactOns.

Gebruikers feedback: Ervaar het gemak

Dit is wat we doen - Contact Conversie - Consulting - ContactOns.nl

Vanaf het eerste contact heb je een vaste adviseur. Je kan zelf inzicht verkrijgen via de online feedback technologie via de online rapportage en beheer modules. Je bepaalt vervolgens wat je door onze specialisten wil laten doen.

Dit is wat we doen - Contact Conversie Software - ContactOns.nl

Software eenvoudig te installeren via TAG manager of via een WordPress plugin. Voor operationele vragen en wijzigingen van je dienstverlening maak je gebruik van onze support desk.

Dit is wat we doen - Contact Conversie Insights - ContactOns.nl

Resultaten worden in overzichtelijke rapportages gepresenteerd. In evaluatie meetings worden de gekozen aanpak en resultaten geëvalueerd en waar nodig bijgesteld.

Ben je op zoek naar advies op maat?

Maak kennis met één van onze specialisten. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden om te stimuleren dat er effectief contact wordt opgenomen met jouw bedrijf. Gedurende de samenwerking met ContactOns kan je rekenen op een team van ervaren en gedreven specialisten.

Contact Ons

Heb je vragen over de mogelijkheden van Feedback Analyse voor jouw bedrijf, neem dan contact op met onze expert. Hij zal binnen 1 werkdag jouw vraag beantwoorden.

Richard de Beijer
ContactOns