Skip to content

Wil je B2B website bezoekers herkennen en converteren naar sales contact?

Leadinfo

Leadinfo

Wil je zakelijk websitebezoek herkennen en converteren naar een sales contact? Met de leadinfo tool zie je welke bedrijven er momenteel op je website zitten en wordt er informatie verstrekt welke pagina’s bekeken zijn inclusief de linkedin adressen van het bedrijf van de bezoeker.

Met de Leadinfo functionaliteiten kan je triggers aanmaken waardoor je de meest interessante leads filtert en direct in je email box ontvangt. Daarnaast kan via lead generatie formulieren de websitebezoeker worden aangezet om contact op te nemen.

Verschillende soorten
leadinfo functionaliteiten

De kracht van Leadinfo

Beter Bereikbaarheid

Met de leadinfo faciliteiten heb je zicht in en grip op elke B2B websitebezoeker. Er hoeft geen sales contact gemist te worden. 

Betere Conversie

Verhogen conversie naar leads door het aanbieden van de leadinfo software met mogelijkheid integratie CRM systemen.

Betere Deal

Door de geinteresseerde website bezoeker te herkennen en te koppelen aan de juiste sales medewerker verhoog je de omzet en verlaag je de foutkosten.

Contact ons voor Leadinfo voor je bedrijf

Contact ons voor een demo van Leadinfo software inclusief functionaliteiten. We informeren je over de mogelijkheden van een gratis proefperiode. Na akkoord zorgen wij voor de on boarding. Nadat de dienst is aangesloten helpen we je bij het optimaal gebruik van de dienst.

Contact ons voor een demo ContactOns.nl