Skip to content

Wil je inzicht in fricties en verbeteringen, speciaal voor contact conversie?

Contact Conversie Hack

Contact Conversie Hack

Wil je outside-in inzicht hebben in de bereikbaarheid en welke contact conversie verbeteringen er mogelijk zijn? De Contact Conversie Hack is een mystery onderzoek. Deze geeft inzicht in belemmeringen en verbeteringen voor effectief persoonlijk contact met het bedrijf.

De conversie Hack helpt je inzicht te krijgen in de effectiviteit van alle contactmomenten die je de klanten biedt. Van communicatie, cta tot en met het beantwoorden van het contact. Een helder  overzicht van QuickWins help je om direct aan de slag te gaan met concrete verbeteringen. 

Verbeter de belangrijkste contactmomenten

De kracht van de Conversie Hack

Beter Bereikbaarheid

Met inzicht van de Conversie Hack ben je beter bereikbaar. Er hoeft geen enkel contact gemist te worden. We kijken zowel vanuit Service oogpunt als vanuit Sales. 

Betere Conversie

Door het verminderen van fricties en het de klant zo makkelijk mogelijk te maken verhoog je de klanttevredenheid, servicegraad en sales conversie.

Betere Deal

Door het voorkomen van foutkosten en door logische communicatie, goede bereikbaarheid en het de klant zo makkelijk mogelijk te maken zorg je voor betere sales conversie en verlaag je de kosten per contact. 

Verbeter je klantenservice en support

Verbeter je klantenservice en support

We meten de verschillende contactkanalen. We kijken naar de communicatie, de bereikbaarheid van de verschillende kanalen en de beantwoording van het contact. 

We toetsten deze aan de eigen FTF, CES en NPS doelstellingen van het bedrijf. 

Conversie website Contactons.nl

Verbeter je marketing campagnes

Verbeter je marketing campagnes

We testen de verschillende campagnes op de gewenste conversie. Wordt er onnodig contact opgenomen of kan er juist geen contact worden opgenomen? Met de inzichten verhogen de de ROI van de campagnes.

Verbeter je webshop conversie

Verbeter je webshop conversie van de webshop

Kan er op het juiste moment met het gewenste contact kanaal contact worden opgenomen als er vragen zijn bij de aankoop van het product? Biedt je als bedrijf proactief contact aan? Wil je de abandonment rate verlagen van de winkelwagen? Met de resultaten verbeter je de resultaten van de webshop.

WhatsApp Shoppingtool ContactOns.nl

Contact ons voor de Conversie Hack

Maak kennis met één van onze specialisten. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden om te stimuleren dat er effectief contact wordt opgenomen met je bedrijf. Gedurende de samenwerking met ContactOns kan je rekenen op een team van ervaren en gedreven specialisten. 

Contact ons voor een demo ContactOns.nl